Billige Træbriketter

Hvis du har en brændeovn derhjemme, så fyrer du formentlig enten med træbriketter eller pejsebrænde. Der er flere muligheder for at finde billige træbriketter eller brænde, og her i dette blogindlæg vil du få forskellige tips til at finde de billigste priser på træbriketter.



Fordele ved Træbriketter

Der er mange fordele ved at fyre med træbriketter i stedet for alm pejsebrænde.
  • Det er for det første meget lettere at håndtere, da man får briketterne leveret i praktiske plastpakker med 12 stk i hver. Og det er væsentlig nemmere, end at slæbe rundt på brænde.
  • Briketter fylder meget mindre end pejsebrænde.
  • Brændværdien pr kilo er meget højere end brænde

Billige Træbriketter
Den bedste måde at finde de billigste træbriketter er ved at tjekke priser online. Der er efterhånden mange biobrændsel leverandører, og de fleste af dem sælger via webshops. Du kan dermed nemt og hurtigt tjekke priserne og finde den billigste leverandør.
Som udgangspunkt kan du som regel få rabat på træbriketterne, hvis du køber en større mængde ad gangen. Dvs hvis du feks bestiller 4 paller briketter, så kan du de fleste steder købe træbriketterne til tilbuds pris.
Derudover er det normalt også nemmere at finde tilbud på billige træbriketter udenfor sæsonen. Der er større efterspørgsel på alt slags biobrændsel om efteråret og om vinteren, og det er med til at presse priserne opad. Så hvis du vil spare penge på dine træbriketter, så sørg for at købe dem om foråret eller først på sommeren, der har mange af leverandørerne nemlig lave priser.


Kvalitets Træbriketter

Det er vigtigt at du tjekker kvaliteten af træbriketterne, for der er desværre stadig stor forskel fra producent til producent. Så du skal altså ikke nødvendigvis altid gå efter de laveste pris, men i højere grad finde den billigste pris på kvalitets træbriketter. Som udgangspunkt rådes du til at købe 1-2 pk briketter, og så prøve at fyre med dem. Hvis du er tilfreds med kvaliteten, så kan du derefter købe et større parti.


Held og lykke med at finde billige træbriketter online

Ingen kommentarer:

Send en kommentar